pinterest
De MCZ pelletkachels van Fero

De MCZ pelletkachels van Fero

Op zoek naar een houtkachel? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van een pelletkachel. De pelletkachel type MCZ Tray van Fero past in elk interieur. De "natural-technologie" werkt voor 100% volgens het principe van convectiewarmte en staat garant voor een uiterst stille werking. Door de bredere branderpot en grote ruit geniet je van een gezellig vlammenspel dat nauwelijks te onderscheiden is van het vuur van een houtkachel.

CAP & TRAY | 8 kW NATURAL

Geruisloze warmte in een stijlvol jasje, dat zijn de Cap & Tray! Deze stille pelletkachels passen met hun minimalistische uiterlijk in elk interieur. De NATURAL-technologie werkt voor 100% volgens het principe van convectiewarmte en staat dan ook garant voor een uiterst stille werking. De bredere branderpot en grote ruil resulteren in een gezellig vlammenspel dat amper te onderscheiden is van dat van een houtkachel!

Deze kachels worden standaard zonder ventilator geleverd (optioneel wel beschikbaar) om de uiterst stille werking te garanderen. De binnenstenen van deze kachels zijn zwart, zodat het vlammenbeeld nog mooier uitkomt in uw interieur.

FotoDe MCZ pelletkachels van Fero   FotoDe MCZ pelletkachels van Fero

 

THEMA & CUTE | 8 kW AIR

Op zoek naar een compacte maar toch performante pelletkachel? Dan zijn de Thema & Cute zeker geschikte kandidaten. Dankzij de beperkte afmetingen (800 x 600 x 550 mm) en bovenaansluiting (Ø 100 mm) zijn ze ook ideaal voor plaatsing onder een sierschouw. Ze zijn dan wel klein in omvang, maar leveren met hun 8 kW wel hoge prestaties. De grote ruiten en speelse designs maken dat deze kachels gerust gezien mogen worden! De ventilator kan uitgeschakeld worden om een uiterst stille werking te garanderen en dankzij de bredere branderpot geniet u nu ook van een bijzonder gezellig vlammenspel.

FotoDe MCZ pelletkachels van Fero   FotoDe MCZ pelletkachels van Fero

FLUX | 15 kW HYDRO

De Flux, de eerste smalle pelletkachel die op centrale verwarming aangesloten kan worden! De Flux is een meubelstuk op zich, een mooie minimalistische kachel zonder zichtbare ventilatoren en met verborgen bedieningspaneel op de bovenzijde.

DUO | 22 kW HYDRO-AIR

De Duo is de eerste Hydro-pelletkachel die meerdere ruimtes tegelijkertijd van een verschillende temperatuur kan voorzien: deze kachel kan namelijk zowel de ruimte waarin hij staat, als andere ruimtes verwarmen. Tegelijkertijd. Daarnaast kiest u zelf welke temperatuur u waar wenst!

FotoDe MCZ pelletkachels van Fero   FotoDe MCZ pelletkachels van Fero

Bekijk meer voorbeelden van pelletkachels en vraag hier vrijblijvend informatie aan

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen