pinterest
De Matrix haardkachel van Concept Feuer

De Matrix haardkachel van Concept Feuer

Het pure en strakke design van de houtgestookte haardkachel Matrix is volstrekt tijdloos en een blikvanger voor de woonkamer. Bij de Matrix van Concept Feuer staat het vuur centraal. En hoe! De belangrijkste troef is de unieke, één meter hoge glazen deur, die een fantastisch zicht op het vlammenspel biedt. Door de speciale luchttoevoer is Concept Feuer erin geslaagd een indrukwekkend vlammenspel van ruim één meter hoog te realiseren. De efficiënte verbrandingstechnologie ontstaat door een perfect afgestemde luchttoevoer en een optimale geometrie van de verbrandingsruimte.

De Matrix is uiterst milieuvriendelijk door een zeer beperkt houtverbruik en een hoge warmte afgifte. En omdat er geen primaire luchttoevoer is, wordt de volledige verbrandingslucht achter de glazen ruit toegevoerd. Dit zorgt constant voor een bijna volledig schone glazen ruit. Bovendien is de verbranding te regelen met één druk op de knop, waarmee de warmte op uw behoefte wordt afgesteld. De laatste testresultaten tonen een zeer lage fijnstof-uitstoot.

FotoDe Matrix haardkachel van Concept Feuer

De Matrix is verkrijgbaar in drie varianten: zwart, wit en geolied staal. Zo speelt de Concept Feuer in op ieders persoonlijke stijl.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen