De haard stoken met weinig houtblokken: zo doe je dat!

De haard stoken met weinig houtblokken: zo doe je dat!

Een houtvuur in de haard stoken brengt niet alleen warmte, maar ook een ultieme sfeer in de ruimte. Toch twijfelen mensen over de effectiviteit van het stoken van een houthaard, omdat er wordt gedacht dat de trek in de vuurkamer pas goed is, ná het stoken van een grote hoeveelheid hout.

Slimme oplossing in de vuurkamer

Een oplossing hiervoor wordt geboden in de innovatieve houthaarden van HEAT. In deze haarden is in de bodem van de vuurkamer standaard (ruimte voor) een asemmer. In de kleine modellen zit deze er zelfs standaard in. Hierdoor ontstaat er gemakkelijker trek in de vuurkamer en is goed stoken met enkele blokken hout mogelijk.

Ideaal wanneer je kort en snel van het vuur wilt genieten

Dit is ideaal wanneer je niet een lange avond wilt stoken maar enkel kort en snel van het vuur wilt genieten. Of om snel tot de gewenste temperatuur te komen, omdat de te verwarmen ruimte bijvoorbeeld niet zo groot is.
De asemmer valt weg in de onderplaat van de haard en neemt dus geen extra ruimte in beslag.

Asemmer voor houthaard. #heat #heatconnect #asemmer #houthaard

Accumulatieset

Wil je daarna nog plezier hebben van de af te geven warmte? Plaats dan een accumulatieset. Hierdoor wordt de opgebouwde warmte gedurende 10-24 uur nog afgegeven in de ruimte terwijl de haard niet meer gestookt wordt. 

Wil je hier meer over weten of modellen bekijken? Neem dan contact op met een Heat verkooppunt of vraag vrijblijvend informatie aan.

Haard in huis. Inbouwhaard hout met houtopslag en ingebouwde asemmer voor makkelijke trek en gering houtverbruik #heat #heatconnect #haard #houthaard

 

 

Brochure over De haard stoken met weinig houtblokken: zo doe je dat! aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP