De 4-zijdige houthaard CUBEO

De 4-zijdige houthaard CUBEO

Met de buitengewone haard CUBEO® heeft Rüegg het vuur in de woonruimte opnieuw uitgevonden. Dankzij een geraffineerde techniek, een prachtige afwerking en een zeer zuivere verbrandingstechnologie kunt u van het vuur genieten zoals u nog nooit hebt gedaan. Het unieke aan de CUBEO® houthaard is het nieuwe design. Het 4-zijdige glas opent ongekende perspectieven en een adembenemend zicht op het levendige vlammenspel. Een vrije inkijk van bijna 360° op het vuur moet iedereen een keer gezien hebben.

Naast het feit een spectaculaire haard te zijn opent CUBEO® voor de vormgevers en interieurarchitecten geheel nieuwe en ongekende integratiemogelijkheden. Als zelfbewuste solitaire haard of als ruimteverdeler zal CUBEO® een eyecatcher zijn in een moderne hedendaagse woning, maar ook in een iets klassiekere, luxe omgeving. De haard benadrukt contrasten en speelt met licht en vormen.

Als duurzame verwarmingsbron gebruikt CUBEO®  hout als brandstof uiterst efficient en de uitstoot van broeikassen is neutraal. En omdat het design en de kwaliteit tijdloos zijn, is de CUBEO duurzaam in de dubbele zin van het woord. Het is niet verwonderlijk dat CUBEO® in heel Europa design- en modelbescherming geniet, uitgerust met een gebrevetteerde technologie vormt het werkelijk een uniek object ontworpen voor uw persoonlijk genot.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Ruegg


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief