Co2-neutrale verbranding van Varde Ovne kachels

Het Deense haarden en kachel merk Varde Ovne is al vele jaren een belangrijke partner op de kachelmarkt. Het begon met een klein ambachtelijk bedrijf dat zich ontwikkelde tot het huidige, moderne productiebedrijf. Daardoor is Varde Ovne ook de komende jaren in staat zijn positie als stijlvaste keus op de markt te ontwikkelen. De stijl van Varde Ovne kenmerkt zich door functionaliteit, duurzaamheid en design. Die stijl is ook de reden dat Imbema Van Vugt dit mooie Deense merk importeert.

Varde Ovne    

Duurzaamheid

Duurzaamheid van Varde Ovne komt tot uitdrukking in de CO2-neutrale verbranding. Dat betekent dat het brandende hout tijdens de groei in de natuur net zoveel CO2 opgenomen heeft als het bij een juiste verbranding afgeeft. U draagt dus niet bij aan de opwarming van de aarde. Een mooi pluspunt van uw warmte!

Varianten

Om ervoor te zorgen dat uw Varde-kachel zo goed mogelijk in uw woning past, zijn de kachels in verschillende vormen, kleuren en bekledingen verkrijgbaar. Alle kachels zijn in zwart of grijs staal verkrijgbaar en een aantal kachels heeft bovendien een bekleding van Serpentino, tegels of speksteen. Als accessoires zijn eveneens zwarte of grijze handvaten verkrijgbaar. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor uw kachel.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Varde Ovne


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief