Buitenhaarden voor tuin en terras

Buitenhaarden voor tuin en terras

Het is de trend van nu om de tuin en het terras in te richten en te gebruiken als verlengstuk van de woonkamer. Faber heeft hier mooi op ingespeeld met de prachtige buitenhaarden theBUZZ en theTUBE. Met deze sfeermakers wordt het echt genieten van het buitenleven, ongeacht het seizoen.

De verrijdbare buitenhaard theBUZZ

Om de tuin nog meer woonallure te geven, liet Faber, specialist in sfeerhaarden, een praktische, verrijdbare buitenhaard ontwerpen door interieurarchitect Kees Marcelis. En theBUZZ brengt letterlijk leven in de brouwerij. De haard heeft alles in zich om de buitenruimte dezelfde sfeer te geven als de huiskamer. De zwarte kleur en de minimalistische vormgeving van theBUZZ sluiten voortreffelijk aan op de huidige strakke lijnen in de tuinarchitectuur. theBUZZ kan je met zijn twee grote wielen makkelijk verplaatsen en op elke gewenste plek in de tuin neerzetten. Met zicht op het vuur vanuit drie windrichtingen is de haard het middelpunt van een gezellig samenzijn. Een echte blikvanger voor in de tuin of op het terras die zorgt voor een aangenaam buitenleven, ongeacht het seizoen.

Buitenhaard Buzz | Faber   Buitenhaard Buzz | Faber

Direct vuur

Dat theBUZZ op gas brandt, past helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even een uurtje buiten om lekker met een glas wijn te ontspannen. De haard werkt op een fles propaangas, die in de ruimte onder in de haard is verwerkt. Eén fles brandt gemiddeld 15 uur, afhankelijk van hoe warm je de haard stookt. Overigens kun je de haard ook aansluiten op de vaste aardgasaansluiting. Ook al brandt theBUZZ op gas, door het natuurgetrouwe houtdecor geeft het vuurbeeld een uiterst sfeervolle uitstraling. De Faber theBUZZ gashaarden zijn er in verschillende afmetingen en wordt geleverd met een prachtige hoes.

De ronde buitenhaard TheTUBE

Naast theBUZZ heeft Kees Marcelis ook theTUBE ontworpen. Voor deze buitenhaard deed Kees zijn inspiratie op in het uitgaansleven. Vanuit de gedachte dat mensen buiten liever rondom een haard staan dan naast een haard, ontwierp hij een ronde buitenhaard. Maar wel zo rank dat de haard in zijn vorm past op ieder terras.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief