Sfeervolle buitenhaard voor tuin en terras

Het is de trend van nu om de tuin en het terras in te richten en te gebruiken als verlengstuk van de woonkamer. Faber Haarden heeft hier mooi op ingespeeld met buitenhaard THE BUZZ. Met deze sfeermaker is het echt genieten van het buitenleven, ongeacht het seizoen.

Buitenhaard THE BUZZ van Faber #buitenhaard #tuinhaard #tuinkachel #faber #thebuzz #tuin #terras #tuininspiratie

Leven in de brouwerij

THE BUZZ brengt letterlijk leven in de brouwerij en geeft de buitenruimte echte woonallure. Ook al brandt de tuinhaard op gas; door het natuurgetrouwe houtdecor geeft het vuurbeeld een sfeervolle uitstraling. De levendige vlammen kan je door het grote glasoppervlak van alle kanten bekijken. 

De tuinhaard is er in twee verschillende versies: in Cortenstaal met de bekende roestbruine kleur en in het zwart. De zwarte kleur en de minimalistische vormgeving van het toestel sluiten mooi aan op de huidige strakke lijnen in de tuinarchitectuur.

Buitenhaard THE BUZZ van Faber #buitenhaard #tuinhaard #tuinkachel #faber #thebuzz #tuin #terras #tuininspiratie

Je kan de tuinkachel met zijn twee grote wielen makkelijk verplaatsen en op elke gewenste plek in de tuin neerzetten. Met zicht op het vuur vanuit drie windrichtingen is de haard het middelpunt van een gezellig samenzijn. Een echte blikvanger voor in de tuin, op het terras of bij de overkapping, die zorgt voor vele uren buiten genieten.

Buitenhaard THE BUZZ van Faber #buitenhaard #tuinhaard #tuinkachel #faber #thebuzz #tuin #terras #tuininspiratie

Direct vuur

Dat de strakke haard op gas brandt, past helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even een uurtje buiten om lekker met een glas wijn te ontspannen. De haard werkt op een fles propaangas, die in de ruimte onder in de haard is verwerkt. Eén fles brandt gemiddeld 15 uur, afhankelijk van hoe warm je de haard stookt. Overigens kun je de haard ook aansluiten op de vaste aardgasaansluiting. 

De haard is er in verschillende afmetingen en wordt geleverd met een prachtige hoes. Bekijk hier de prijzen en vind een Faber verkooppunt

Informatie aanvragen bij Faber

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen