pinterest
Buitenhaard theMOOD van Faber

Buitenhaard theMOOD van Faber

De succesvolle buitenhaarden theBUZZ en theTUBE zijn de stoere broers van TheMOOD. Een robuuste buitenhaard van cortenstaal welke vrijstaand, maar ook ingebouwd kan worden geplaatst. Een uniek exemplaar die op vele manieren toepasbaar is en extra sfeer garandeerd in de tuin op een zwoele of juist op een wat kille avond.

FotoBuitenhaard theMOOD van Faber

De aanvulling voor iedere tuin en terras

De tuin wordt steeds meer een natuurlijk verlengstuk van binnen. Architecten spelen hierop in met ontwerpen die de woonkamer over laten lopen in de tuin. Om de tuin nog meer woonallure te geven, ontwierp Faber, specialist in sfeerhaarden, een buitenhaard, met als inspiratie de gashaarden voor binnen. En dat is gelukt, want theMOOD brengt dezelfde gezellige sfeer als een haard in de huiskamer.

FotoBuitenhaard theMOOD van Faber

Cortenstaal

Het cortenstalen uiterlijk van theMOOD maakt de haard robuust. Het staal heeft als kenmerk te veranderen naarmate deze langer aan weersinvloeden wordt blootgesteld, zo is elke haard uniek. TheMOOD is op verschillende manieren toepasbaar. Wanneer de haard vrijstaand wordt geplaatst, is het unieke cortenstaal goed zichtbaar.

FotoBuitenhaard theMOOD van Faber

Ook is de haard ingebouwd te plaatsen. TheMOOD kan dan volledig integreren in uw huidige concept van tuinontwerp. De haard is zowel enkelzijdig als ook als doorkijkhaard toepasbaar en bovendien kunt u nog kiezen voor een decorset met hout of kiezels. Met de afvoer van 1,5 meter, ook volledig van cortenstaal maakt u de haard compleet. Mocht u kiezen voor de inbouw versie dan is de afvoer met maximaal 2 meter te verlengen

Bediening

De haard wordt bediend door middel van een bedieningsunit die u op een droge locatie vlakbij de haard plaatst. Met slechts 1 druk op de knop kunt u al genieten van de sfeer en warmte van theMOOD.  Dat theMOOD op gas brandt, past helemaal in de trend dat we à la minute willen genieten van onze vrije tijd. Ook al zitten we maar even een uurtje buiten om lekker met een glas wijn te ontspannen. De haard kun je aansluiten op een vaste aardgasaansluiting maar brandt eventueel ook op propaangas.

Meer weten over de mogelijkheden van tuinhaarden? Bekijk hier voorbeelden en vraag hier informatie aan!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen