Buitenhaard theBUZZ in corten staal

Ben je op zoek naar een verplaatsbare buitenhaard die brandt op gas? theBuzz van Faber is een stoere tuinhaard die met één druk op de knop kan worden aangestoken en meteen voor sfeer in de tuin zorgt. Eenvoudig en stijlvol en vanaf nu ook verkrijgbaar in corten staal.

Buitenhaard op gas - theBUZZ in corten staal van Faber

Robuuste buitenhaard op gas

Buitenhaard theBuzz werd een aantal jaar geleden ontworpen door interieurarchitect Kees Marcelis, die zijn ontwerp baseerde op een rolcontainer met wielen. Vanwege het succes van deze haard heeft Faber besloten de haard ook in corten staal aan te bieden. De eenvoud in combinatie met het robuuste zorgt dat de haard in iedere tuin een sfeerbepaler kan zijn. Door het krachtige ontwerp en echte vuur is deze buitenhaard een blikvanger op ieder terras. Ook als de haard niet brand. Het corten stalen uiterlijk van theBUZZ maakt de haard robuust en heeft als kenmerk te veranderen naarmate deze langer aan weersinvloeden wordt blootgesteld. Het maakt iedere haard uniek.

Buitenhaard theBUZZ van Faber

theBUZZ in het zwart

TheBUZZ biedt in de haard ruimte voor één fles propaangas. Gemiddeld kan een haard hier 15 uur op branden. Het is ook mogelijk om de haard op een gewone gasleiding aan te sluiten met een zogenaamd gasstopcontact. Als extra bescherming wordt daarnaast standaard een hoes meegeleverd. Optioneel is een stijlvolle stalen asbak, met een bovenzijde van RVS.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen