Flexibel rookkanaal van Bodart & Gonay

Bodart & Gonay, de marktleider in hout- en gas inbouwhaarden heeft zichzelf overtroffen met een vernieuwde technologie: de EES BI-FLUX oftwel een nieuw systeem van gasafvoer waarbij geen vertical afvoerpijp meer nodig is. Met dit systeem kunnen pijpen tot een afstand van 50 meter in elke richting geplaatst worden; horizontaal, verticaal of naar beneden. Dit maakt het mogelijk om een haard te plaatsen op elke willekeurige plek in huis. Revolutionair voor de benadering van het design en de architecturale inrichting van het interieur.

 

 

Vlammenspel

Bodart & Gonay kiest vanaf nu hoofdzakelijk voor dit systeem bij het installeren van inbouwhaarden. Afgezien van de mogelijkheid van velerlei configuraties zijn de kosten voor deze installatie lager en is het systeem geruisloos en compact. Het eindresultaat blijft een verbluffend vlammenspel wat zorgt voor een harmonieuze sfeer en mooi lichtinval in huis.

 

ESS BI-FLUX

In 2012 is ook de ESS BI-FLUX verschenen met meer plaatsingsmogelijkheden. De naam ervan is toe te schrijven aan het feit dat het met dit toestel mogelijk is om de lucht- en rookstromen te scheiden, wat niet het geval is bij de conventionele EES.

De voordelen op een rijtje:

1. Gereduceerde kosten doordat luchttoevoer is aan te sluiten met een plastic pijp.

2. Beperking van de rookafvoerkanalen tot een luchtdicht standard diameter van 80mm, hiermee bespaar je ook op de kosten en vergemakkelijkt installatie.

3. De bi-flux vermenigvuldigt de installatie mogelijkheden en maakt het mogelijk om naar heel smalle rookkanalen over te schakelen”.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen