Stûv

De Essentie van het vuur

Architecturale houthaard Stûv 22

De Belgische haardenfabrikant Stûv heeft een gloednieuw model houthaard: de Stûv 22. Deze houthaard kan zich aanpassen aan ieder interieur; een grote aanwinst voor architecten. Naast de looks functioneert deze haard technisch zeer goed door gebruik van vooruitstrevende techniek en wordt de ruimte op efficiënte en sfeervolle wijze verwarmd.

Houthaard met verschillende kaders

De Stûv 22 biedt het ultieme evenwicht tussen techniek, looks en architecturale vormgeving. Met een enorm aanbod in kaders, panelen, maten en afwerkingen past deze haard in ieder soort interieur. Zo zijn er standaard stalen kaders, maar men kan ook kiezen voor een afwerkingskader waar men zelf andere materialen in kan plaatsen (zoals natuursteen, ethernit, hout of zink). Ze verbergen het metselwerk en beschermen de muur tegen warmte en vuile plekken.  De haard laat zich volledig integreren. Voor architecten zijn er met de haard Stûv 22 geen grenzen bij de inrichting van de ruimte.

Hoog rendement en gemakkelijk in gebruik

Zowel bij de open als de gesloten haard is er een goed zicht op het vuur. Dit vuur brandt de nauwkeurige afstelling van de verbranding heel rustig en efficiënt waardoor een mooi vlammenbeeld ontstaat. Het betreft een hoog rendement toestel dat gemakkelijk in gebruik is. Deze haard laat zich door een simpele luchtschuif erg goed regelen. Je kunt er voluit mee stoken maar ook een rustig vuurtje mee creëren. En het glas blijft altijd mooi schoon! Er is ook een mogelijkheid om hem aan te sluiten op de buitenlucht. Mocht de haard als open haard worden gebruikt dan heeft hij veel verse verbrandingslucht nodig. Door deze buitenlucht aansluiting hebben huizen die goed geïsoleerd zijn of voorzien zijn van een ventilatie systeem daar geen last van. Onderhoud, gebruik, bediening en schoonmaken is eenvoudig en staat niets in de weg.

Voorbeelden van Stûv 22

Klik op de foto's voor meer informatie en een filmpje van de werking van houthaard Stûv 22

Stuv 22 houthaard #haard

Stuv 22 haard

Stuv 22 haard

Stuv 22 houthaard #haard

BROCHURE AANVRAGEN

Stûv -
Stûv

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen