pinterest
Altijd een realistisch vlammenbeeld

Altijd een realistisch vlammenbeeld

Of het nu stormt, waait, hagelt of regent, met de nieuwe generatie eReflex haarden van Gazco geniet je altijd van een adembenemend vlammenspel. Door de gloeiende houtblokken op het branderbed lijkt het vuurtje van de elektrische haarden realistisch. Het gebruiksgemak is enorm door de eenvoudige bediening via de app of afstandsbediening. 

Realistisch vlammenspel

FotoAltijd een realistisch vlammenbeeldCreëer een prachtige haardvuur met Gazco's nieuweReflex haarden die verkrijgbaar zijn in maar liefst zeven maten: eReflex 55RW, 75RW, 85RW, 110RW, 135RW, 150RW en 195RW. Deze elektrische haarden zijn voorzien van geavanceerde Chromalight® technologieën en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd. Het vuur komt tot leven met een realistisch vlammenspel. Je kunt kiezen uit verschillende vlameffecten en kleuren verlichting onder het branderbed.

Efficiënte temperatuurregeling

FotoAltijd een realistisch vlammenbeeld

Gazco's Eco afstandsbediening wordt standaard meegeleverd. Daarnaast is er een gratis app beschikbaar voor iOS en Android apparaten, waarmee je de eReflex haard volledig kunt bedienen. Zo kun je moeiteloos de verlichtingsopties instellen en de vlammen aan- of uitschakelen, al dan niet in combinatie met de verwarming. Er zijn diverse energiebesparende functies, zoals de automatische aan- en uitschakeling van de verwarming en een slimme opwarmfunctie voor een efficiënte temperatuurregeling.

Verschillende branderbedden

FotoAltijd een realistisch vlammenbeeld

Voor een op maat gemaakte haard is de nieuwe generatie eReflex modellen perfect. Je kunt kiezen uit verschillende effecten voor het branderbed, zoals natuurlijke eikenhouten stammen, gepoederd glas en kristallen. Deze effecten zorgen voor een gevarieerde uitstraling, van een klassiek tot ultramodern vuurbeeld. Het verwisselen van de effecten is eenvoudig door het verwijderen van het glas aan de voorkant.

Kies jouw stijl

FotoAltijd een realistisch vlammenbeeld

Deze nieuwe eReflex haarden zijn ontworpen om op te vallen. Ze kunnen als driezijdige hoekhaard, tweezijdige haard of fronthaard geplaatst worden. Voor een traditionele haarduitstraling passen de modellen 55RW en 75RW perfect in klassieke stenen schouwen met bijpassende vloerplaten. Er zijn zes periodieke Engelse stijlen beschikbaar in leisteen of marmer.

www.stovax.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen