Nieuw: speksteen gashaard Alpina Marty

Nieuw: speksteen gashaard Alpina Marty

De alpina Marty combineert de natuurlijke eigenschappen van speksteen met het comfort en gebruiksgemak van een frameless inbouwhaard op gas. Minimalistisch in stijl, maximaal in prestaties en plezier. Door het grote en natuurlijke uitzicht op het vlammenspel verzekert het toestel een gezellige sfeer in huis.

Aangename stralingswarmte

De convectiewarmte zorgt voor een snelle opwarming van de ruimte en met dank aan de speksteenmantel kan je ook wanneer de gashaard is uitgeschakeld nog lekker lang nagenieten van de weldadige stralingswarmte. Met de afstandbediening laat de kachel zich in een handomdraai moeiteloos besturen. Gebruiksgemak en comfort komen bij de Marty speksteen gashaard steeds naar voor, ook in de kleinste details. Keuze uit verschillende speksteen afwerkingen: vlak gediamanteerd of geribbeld.

Speksteen gashaard alpina Marty via Dutry

Alpina gaskachels

De alpina gaskachels, een Belgisch product in Finse speksteen, combineren eenvoud in gebruik met een maximum aan comfort en gezelligheid. De grote, gele vlammen van deze gaskachel, het bijzonder hoge rendement en het aangename en gezonde binnenhuisklimaat van speksteenwarmte staan voor absolute topkwaliteit in sfeerverwarming.


Brochure over Nieuw: speksteen gashaard Alpina Marty aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief