Focus

Create beyond convention

De vrijhangende haard Ergofocus van Focus

Nu de dagen korter en kouder worden, gaan in vele huizen de haarden en kachels  weer aan. Deze brengen niet alleen veel warmte en sfeer, maar zijn ook vaak een bijzonder object in de ruimte. Het Franse merk Focus heeft een prachtige collectie met opvallend vormgegeven haarden, echte eyecatchers.

 Ergofocus vrijhangende haard Focus    Vrijhangende haard Ergofocus Focus


De Ergofocus om de ruimte te verdelen

De bijzondere vrijhangende haard Ergofocus is zo'n haard.  Deze prachtige houthaard met open vuur is 360° draaibaar.  Een hele handige functie, waardoor de haard ook goed kan dienen als ruimteverdeler tussen bijvoorbeeld het zit- en eetgedeelte; het vuur kan altijd vanuit alle hoeken van de leefruimte worden gezien en gevoeld.  De buitenste diameter van de Ergofocus is 95 centimeter en door de brede opening van maar liefst 84 centimeter zorgt is er ruim zicht op het vlammenspel. Doordat de Ergofocus van de onderkant tot aan het begin van de buis maar 67 centimeter is haalt hij niet te veel zicht weg en kan de haard ook prachtig voor een glazen pui worden gehangen.

Ergofocus hanghaard Focus

Verschillende interieurstijlen

Standaard wordt de Ergofocus afgewerkt met mat zwarte verf maar antracietgrijs behoort tot de mogelijkheden. Door het strakke, eenvoudige materiaalgebruik  en pure vormgeving past de haard zich bij verschillende interieurstijlen. Van strak en modern tot klassiek, de Ergofocus is een mooie aanvulling op elk interieur.

BROCHURE AANVRAGEN

Focus Creation -
Focus Creation
Focus Creation -
Focus Creation

Informatie aanvragen bij Focus

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen