Design sfeerhaarden op Bio Ethanol van Ruby Fires

Design sfeerhaarden op Bio Ethanol van Ruby Fires

Sfeerhaarden brengen knusheid in huis en zijn ook voor woningen zonder rookkanaal mogelijk. Met de prachtige sfeerhaarden van Ruby Fires kunt u genieten van het vlammenspel en de aangename warmte wanneer u maar wilt. Met vrijstaande vuren op Bio Ethanol heeft u meteen een eyecatcher in huis.

Design vuur op Bio Ethanol

Het design sfeervuur Atri is het product van de samenwerking tussen design Studio Mango en Ruby Fires. Het vrijstaande vuur is multifunctioneel en kan worden gebruikt als wandmodel, staand model en in maatwerk projecten. De Atri is al heel goed ontvangen op de Salone del Mobile in Milaan. Een rookkanaal is niet nodig. De haarden werken op bio ethanol en zijn 100 procent veilig. Hiervoor zorgt de keramische steen aan de binnenkant van de brander, die alle vloeistof absorbeert en morsen zodoende onmogelijk maakt. Een uniek gepatenteerd systeem. Heerlijk genieten dus bij mooi veilig vuur en meteen een eyecatcher in je woonkamer.

Sfeervuur Atri | Ruby Fires   Sfeervuur Atri | Ruby Fires

 

Hèt Elektrisch Vuur van de Toekomst

De verschuiving van de voorkeur voor het traditionele elektrische vuur naar het nieuwe 3D vuur wordt steeds duidelijker. Voor degene die helemaal geen echt vuur in huis wil, is dit een prachtig alternatief. De Mystic Fire is de top of the bill op het gebied van elektrische vuren. Het vuurbeeld komt tot stand door lichtprojectie op ultrafijne waterdamp en heeft géén glasruit. Ruby Fires speelt in op de wens vanuit de markt en breidt de collectie Mystic Fires uit met een compactere variant alsmede een wandmodel en een inbouwcassette. Alle Mystic Fires zijn te combineren met ombouwen uit de Ruby Fires collectie, maar zijn ook zeer geschikt voor het gebruik in speciale (inbouw) projecten.

Mystic Fire | Ryby Fires   Mystic Fire | Ruby Fires

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Ruby Fires


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief