Isoduct

Hét alles-in-1 rookkanaal. Schoner. Veiliger. Beter.

Ontdek de vele voordelen van een alles-in-1 rookkanaal

Een rookkanaal waarmee je in één keer aan alle eisen voldoet. Met een schonere verbranding en buitengewone brandveiligheid, voorzien van de best beschikbare materialen op de markt. Het bestaat. 

Schoner. Veiliger. Beter.

Dankzij jarenlange innovatie en expertise ontwikkelde Isoduct® een alles-in-1 rookkanaalsysteem waarmee je in één keer aan alle eisen voldoet. Geen gedoe met separate brandwerende omkokeringen en ingrijpende bouwtechnische aanpassingen meer. Maar montagevriendelijk, een 50% hogere afvoercapaciteit én direct maximale zekerheid omtrent brandveiligheid. 

Overal toepasbaar

Door de ingebouwde brandprotectie is een ombouw, die voor andere enkel- en dubbelwandige rookgasafvoeren met een houtgestookt toestel noodzakelijk is, niet nodig. Dat betekent dus ook: meer ruimte, minder hak- en breekwerk en minder kosten. Isoduct® is geschikt voor elke woning en daktype, zelfs toepasbaar bij daken van brandbare materialen – zoals sedum en riet. 

Levenslang stookplezier

Dit systeem gaat een leven lang mee. Doorstaat weer en wind. Voorkomt pyrolyse, verkleint de kans op roetaanslag en/of creosootvorming – en daarmee dus schoorsteenbrand. 

Voldoet 100% aan alle eisen

Het unieke totaalsysteem voldoet op zichzelf volledig aan alle bepalingen op het gebied van brandveiligheid van rookgasafvoervoorzieningen. Met een CE-prestatieniveau van:

  • Een temperatuurklasse van 600
  • Een brandveilige afstand van 0 mm
  • En een markering van G voor schoorsteenbrandbestendigheid voor vaste brandstoffen

… voldoe je na installatie meteen aan alle regelgeving volgens het Bouwbesluit (zie artikel 2.59 conform NEN6062). Een beproefd en sterk staaltje techniek.

Ultieme zekerheid

Dankzij Isoduct® zijn al zo’n 100.000 huishoudens in Nederland bestand tegen schoorsteenbrand. Wil je ook een volledig brandveilig rookgasafvoersysteem in 1 dag? Appeltje-eitje. Download hier de informatie-brochure en bezoek voor meer informatie www.isoduct.nl

De beste oplossing voor een veilig thuis. 

Ontdek de vele voordelen van een alles-in-1 rookkanaal #rookkanaal #isoduct #haard #schoorsteen #houthaard

BROCHURE AANVRAGEN

Isoduct rookkanalen -
Isoduct rookkanalen

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen