Echt vlammenspel zonder warmteafgifte

Het voordeel van een elektrische haard is een levensecht vlammenspel met één druk op de knop èn de mogelijkheid om de temperatuur te reguleren. Faber introduceert een nieuwe variant op de huidige technologie: de Opti-Virtual®. Een elektrische haard met een realistische beleving inclusief het knapperend vuur maar zonder warmtebron.

De nieuwe elektrische haard Opti-V van Faber

Het achterwege blijven van de warmte bij deze Opti-V® haard lijkt in eerste instantie vreemd maar heeft het grote voordeel dat men kan genieten van een prachtig vuurtje en voorkomen dat het te warm wordt in een ruimte. De techniek van de Opti-V is gebaseerd op Pepper’s Ghost, een driedimensionale technologie waarmee natuurgetrouwe voorstellingen worden gecreëerd. Dus fantastische vlammen waar je uren naar kunt staren.

Faber elektrische haard Opti-V   Faber elektrische haard Opti-V

 

Warmte door sfeer

Naast gashaarden, elektrische haarden en houtkachels die als sfeer- en warmtebron dienen, is er nu dus Opti-Virtual. Hiermee presenteert Faber een nieuwe productcategorie die zich voor honderd procent richt op sfeer. Een groot voordeel van dit systeem is dat Opti-Virtual in elke ruimte eenvoudig en naar eigen smaak kan worden ingebouwd. Plug and play: stroom is voldoende om deze haard tot leven te laten komen. Voor een warme, knusse sfeer.

Naast gebruik in woningen is de haard zeer geschikt voor ruimtes waar relatief weinig toezicht mogelijk is. Denk hierbij aan huishoudens met kleine kinderen, drukbezochte restaurants en cafés, bedrijfsentrees, hotel lobby’s of hotelkamers.

BROCHURE AANVRAGEN

Faber e-matrix elektrische haarden -
Faber e-matrix elektrische haarden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen