Faber Opti-Myst: je blijft ernaar kijken!

Ben je op zoek naar een elektrische haard waarbij het vuur nauwelijks van echt vuur te onderscheiden is? Het Opti-Myst vuurbeeld maakte al een einde aan het ’platte vuurbeeld’ in elektrische haarden en is nu door Faber zo 3-dimensionaal ontwikkeld dat de haarden er van alle kanten uitzien alsof een echt haardvuur brandt.

Elektrisch vuur met levensechte vlammen

Elektrische haard met 3D vuur - opti-myst cassettes via Faber

Een kwart van de Nederlandse huishoudens heeft een (open) haard in huis. Nog eens veertig procent zou dit graag willen, zo bleek uit een onderzoek in opdracht van Faber naar haarden en sfeerbeleving. De meerderheid van de ondervraagden geeft bij een haard de voorkeur aan een elektrische variant, mits deze de sfeer van een echte open haard heel dicht zou benaderen. Bij een elektrische haard mist men namelijk vooral de echtheid van de vlammen (56%).

Alleen stroom en water nodig

Een waterreservoir of aansluiting op een vaste wateraansluiting, licht (LED of halogeen), warmte en een verdamper creëren revolutionaire vlammen die niet te onderscheiden zijn van echt vuur. De vrijkomende ultradunne waterdamp draagt ook nog eens bij aan de vochthuishouding in huis.

Uitbreiding assortiment elektrische haarden faber

Faber heeft met de Cassette 500 en 1000 Opti-Myst de bestaande opties uitgebreid met de mogelijkheid om het reservoir te koppelen aan een vaste wateraansluiting. Daarnaast zijn de Cassettes uit deze serie zeer geschikt om aaneen te schakelen. Het vuurbeeld blijft doorlopen. Met name voor de horeca maar ook voor thuis de mogelijkheid om iedere gewenste setting te creëren.

BROCHURE AANVRAGEN

Faber  -
Faber

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen