pinterest
Sfeervolle Charnwood houtkachels

Sfeervolle Charnwood houtkachels

Al sinds 1972 fabriceert houtkachelspecialist Charnwood uit Engeland onverwoestbare en duurzame houtkachels. De kachels zijn met zoveel precisie ontworpen en ze doen exact wat ze moeten doen: huizen verwarmen. En dat doen ze in stijl met de prachtige nieuwe ontwerpen dit jaar. Onder het motto eenmaal een Charnwood kachel, altijd een Charnwood kachel is dit een hele goede investering aangezien deze kachels levenslang mee gaan.

MADE IN BRITAIN: Charnwood houtkachel

Duurzaamheid is van groot belang bij de fabricage. Charnwood gebruikt dan ook alleen maar de beste materialen; plaatstaal, gietijzer, vuurvaste stenen en keramisch glas. Deze materialen hebben uitstekende warmte-isolatie eigenschappen en zijn bijzonder sterk. De kachel kan met deze grondstoffen volledig afgesloten worden om een optimale controle over de verbranding te hebben. De Clean Burn Air Wash technologie zorgt ervoor dat uw kachel de resten van een vorige verbranding zal herbruiken (principe van dubbele verbranding) waardoor de emissies verlagen, u minder assen zal hebben en meer warmte in de ruimte. Een schoner huis, een schonere rookgasafvoer én een schoner milieu. Deze technologie houdt ook de ruit schoon, om u een ongestoord zicht op de vlammen te gunnen. Dit alles met slechts één hendel!

Voorbeelden van Charnwood houtkachels

Charnwood kachels wordt in Nederland geïmporteerd via Fero en er is een Charnwood voor iedereen: de COVE-collectie is uiterst geschikt voor de moderne woningen, het ISLAND-gamma past uitstekend in een klassieker interieur en de nieuwe C-series voelt zich overal thuis. Elk gamma biedt meerdere vermogens aan, voor kleine, middelgrote en grote ruimtes. De kachels zijn beschikbaar in 2 kleuren, standaard mat zwart of ivoor.

FotoSfeervolle Charnwood houtkachels

FotoSfeervolle Charnwood houtkachels

FotoSfeervolle Charnwood houtkachels

FotoSfeervolle Charnwood houtkachels

FotoSfeervolle Charnwood houtkachels 

FotoSfeervolle Charnwood houtkachels

Bekijk hier meer voorbeelden van houtkachels

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen