SCHOORSTEEN, KACHEL EN VENTILATIE OPLOSSINGEN ONTWORPEN VOOR HET LEVEN

Een haard of houtkachel is vaak het middelpunt van de woonkamer of living. Dan is design en uitstraling van groot belang. Schoorstenen en rookgasafvoeren kunnen volledig weggewerkt worden in de wand. Maar het kan juist ook een designelement zijn. Schiedel Metaloterm B.V. ontwerpt en produceert rookgasafvoersystemen voor elke toepassing. Wij begrijpen dat elke vorm van rookgasafvoer anders is en vaak vraagt om maatwerk en zelfs innovatieve oplossingen.

Vanwege veiligheid vraagt de montage van rookkanalen om deskundigheid en kennis van zaken. Als particulier kun je terecht bij onze resellers. We adviseren met klem om gebruik te maken van een gecertificeerde en deskundige installateur.

Gevestigd in Middelburg, ontwikkelt en produceert Schiedel Metaloterm al ruim 50 jaar lang rookgasafvoersystemen de scheepsbouw, voedingsindustrie, industriële toepassingen en utiliteitsbouw, maar ook voor haarden en kachels in woningen. Met de opgebouwde kennis uit het verleden is het mogelijk om voor klanten de meest innovatieve oplossingen te realiseren. 

Informatie aanvragen bij Schiedel Metaloterm

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen