Tromp & Van Eck

Waaldijk 89-90
4214 LC VUREN

Tel: 0183-633633
Fax: 0183-637146

http://www.trompenvaneck.nl/ info@trompenvaneck.nl

Tromp & Van Eck - Dé haardenspecialist van Midden Nederland

Of u nu op zoek bent naar een houtkachel, gashaard, elektrische haard, pelletkachel of een schouw op maat. U vindt het in onze prachtige showroom in Vuren. Met ruim 30 jaar ervaring en een trouwe klantenkring staan wij garant voor een uitstekende service.

Ruime collectie Haarden & Kachels

In onze showroom in Vuren ontdekt u onze ruime collectie haarden en kachels van topmerken als: Faber, Barbas, Contura, Morsø, Harrie Leenders, Kal-Fire en nog vele andere. Van traditionele houtkachels tot populaire elektrische haarden mét de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.

Kom langs en ervaar zelf onze ruime collectie Haarden & Kachels. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord én kunnen u op ieder gebied adviseren. Wij willen dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe haard. Bij Tromp & Van Eck staan wij voor kwaliteit, service en comfort. Een goede voorlichting hoort daar ook bij. Wij geloven in een aanpak waarbij wij ruim de tijd voor u nemen. Aan de hand van uw specifieke wensen & behoeftes kunnen we u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Groot voordeel is dat wij ook gespecialiseerd zij in maatwerk. Aan de hand van uw wensen kunnen we een ontwerp compleet voor u uittekenen. Zo slaagt u altijd voor uw droomhaard.

Uitstekende nazorg

Wij gunnen u jarenlang zorgeloos stookplezier. U kunt dan ook rekenen op een uitstekende nazorg. Bij Tromp & van Eck zij wij tevens gespecialiseerd in schoorsteenbouw, schoorsteenrenovatie en service & onderhoud.

✓Maatwerk ✓Uitstekende Service ✓Wij helpen u van A tot Z, van installatie tot onderhoud ✓Elke zaterdag open van 10:00 tot 16:00 uur

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 11:00 tot 17:30 uur
Woensdag: van 11:00 tot 17:30 uur
Donderdag: van 11:00 tot 17:30 uur
Vrijdag: van 11:00 tot 20:00 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Heeft u buiten kantooruren behoefte aan contact? Mail ons of gebruik het contactformulier, en wij bellen u per eerste gelegenheid terug.

Foto's





Merken

Aduro
Altech
Barbas
Bell-fires
Bullerjan
Burley
Cheminée Stijlschouwen
De Hoeken
Dik Geurts
Dru
Haardhout.com
Handol Houtkachels
Harrie Leenders
Have
Hwam houtkachels
ILD
Iron Dog
Janus Houtkachels
k-stove
Lotus
Nestor Martin
Olympia
Reny
Ruegg
Spartherm
Stratford
Thermocet
Wiking
SVG Lid

DE Lid