Tromp & Van Eck

Waaldijk 89-90
4214 LC VUREN

Tel: 0183-633633
Fax: 0183-637146

http://www.trompenvaneck.nl/ info@trompenvaneck.nl

Tromp & Van Eck - Dé haardenspecialist van Midden Nederland

Of u nu op zoek bent naar een houtkachel, gashaard, elektrische haard, pelletkachel of een schouw op maat. U vindt het in onze prachtige showroom in Vuren. Met ruim 30 jaar ervaring en een trouwe klantenkring staan wij garant voor een uitstekende service.

 

Ruime collectie Haarden & Kachels

In onze showroom in Vuren ontdekt u onze ruime collectie haarden en kachels van topmerken als: Faber, Barbas, Contura, Morsø, Harrie Leenders, Kal-Fire en nog vele andere. Van traditionele houtkachels tot populaire elektrische haarden mét de nieuwste innovatieve ontwikkelingen.

Kom langs en ervaar zelf onze ruime collectie Haarden & Kachels. Onze medewerkers staan u graag persoonlijk te woord én kunnen u op ieder gebied adviseren. Wij willen dat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe haard. Bij Tromp & Van Eck staan wij voor kwaliteit, service en comfort. Een goede voorlichting hoort daar ook bij. Wij geloven in een aanpak waarbij wij ruim de tijd voor u nemen. Aan de hand van uw specifieke wensen & behoeftes kunnen we u adviseren over de verschillende mogelijkheden.

Groot voordeel is dat wij ook gespecialiseerd zij in maatwerk. Aan de hand van uw wensen kunnen we een ontwerp compleet voor u uittekenen. Zo slaagt u altijd voor uw droomhaard.

 

Uitstekende nazorg

Wij gunnen u jarenlang zorgeloos stookplezier. U kunt dan ook rekenen op een uitstekende nazorg. Bij Tromp & van Eck zij wij tevens gespecialiseerd in schoorsteenbouw, schoorsteenrenovatie en service & onderhoud.

 

✓Maatwerk ✓Uitstekende Service ✓Wij helpen u van A tot Z, van installatie tot onderhoud ✓Elke zaterdag open van 10:00 tot 16:00 uur

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: van 11:00 tot 17:30 uur
Woensdag: van 11:00 tot 17:30 uur
Donderdag: van 11:00 tot 17:30 uur
Vrijdag: van 11:00 tot 20:00 uur
Zaterdag: van 10:00 tot 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Heeft u buiten kantooruren behoefte aan contact? Mail ons of gebruik het contactformulier, en wij bellen u per eerste gelegenheid terug.

Foto's

Merken

Aduro
Altech
Barbas
Bellfires
Bullerjan
Burley
Cheminée Stijlschouwen
Contura
De Hoeken
Dik Geurts
Dovre
Eco2all
Faber
Global Fires
Haardhout.com
Handol Houtkachels
Have
Hwam houtkachels
ILD
Iron Dog
K-stove
Lotus
Morsø
Nestor Martin
Nordic Fire
Olympia
Ortner via Dutry
Ruegg
Spartherm
Stratford
Thermocet
Wiking