Zo kun je de buitenhaard stylen

De zomer is nog niet officieel begonnen, maar we zitten wel al heerlijk wat uren in de tuin. Soms kan het nog net te koud zijn en dan kan een haard in de tuin goed van pas komen. We snappen dat je hier misschien even aan moet wennen en dat je nog goed moet bedenken waar je de haard precies gaat plaatsen. We geven je daarom graag wat advies en inspiratie, zodat jij optimaal kunt genieten van jouw tuin met buitenhaard. Voor je het weet zit jij alle zomeravonden bij een heerlijk vuurtje en wil je niet meer terug.

In combinatie met een veranda

Heb jij een overkapping of veranda in je achtertuin? Dan hebben wij een fantastische eerste optie voor jou, namelijk de haard hieronder plaatsen. Zo kun je echt ultiem genieten van jouw buitenruimte, omdat je droog en warm kunt zitten. Maak er als het ware een soort woonkamer in de buitenlucht van, met fijne stoelen en dekens. Heb je nog geen veranda in de tuin maar klinkt dit idee jou als muziek in de oren? Lees dan hier meer informatie over typen veranda’s die bij jouw tuin kunnen passen. 

In een zitkuil

Heb jij een zitkuil in de tuin of ben je van plan je tuin flink te renoveren? Een zitkuil kan een bijzondere, extra dimensie toevoegen aan het ontwerp van je tuin. Hier kun je een ontzettend knusse hoek van maken waar je met meerdere mensen kunt genieten van je buitenruimte. We raden je aan om deze hoek een beetje achter in de tuin te plaatsen, zodat je je echt even kunt distantiëren van je woning. Als je toch bezig bent, kun je hier een gave buitenhaard plaatsen die wat extra warmte geeft. Zo kun je hier echt omheen gaan zitten en je even afzonderen van iedereen in huis. 

Extra luxe gevoel

Als je echt voor een ultiem luxe gevoel wilt gaan, dan kun je je buitenhaard naast een jacuzzi zetten in de tuin. Hoe romantisch is het om lekker in de jacuzzi te zitten en te luisteren naar een knisperend haardvuur, wat tegelijkertijd wat licht in de donkere tuin brengt. Een knusser gevoel kun je bijna niet creëren. Ook als je alleen bent kan dit een heerlijke manier zijn om lekker te ontspannen na een lange dag. Zorg wel dat je het veilig aanpakt en je niet in je bikini gaat staan stoken, want dan kan een ongelukje in een kleine hoek zitten! 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen