pinterest
Waarom haard brochures aanvragen een goed idee is

Waarom haard brochures aanvragen een goed idee is

Mis je het bezoeken van een fysieke showroom of winkel? Of wil je eerst informatie inwinnen voordat je naar een haarden dealer rijdt? Maak dan eerst een selectie van je voorkeuren en vraag vervolgens een brochure aan bij jouw favoriete kacheldealer(s). Dit bespaart je niet alleen een ritje, maar ook tijd én energie. 

Informatie inwinnen via een brochure of magazine

Het aanbod in haarden in zeer groot. Daarom kunnen wij het ons voorstellen als je door de bomen het bos niet meer ziet. Het aanvragen van een brochure kan je helpen in de zoektocht naar dé perfecte haard. Haarden dealers laten vaak een brochure drukken waarin je alle informatie en de specificaties van het diverse aanbod kunt vinden. Ook vind je er vaak prijzen of prijslijsten in terug. Door verschillende brochures aan te vragen, kun je het aanbod vergelijken en de beste optie en prijs vinden.

Brochures aanvragen is gratis, dus als je toch niet kunt vinden wat je zoekt is dat ook geen probleem. Indien je vanwege milieuredenen liever geen papieren brochures thuis wilt ontvangen, is het vaak ook mogelijk om een digitale brochure aan te vragen. Deze ontvang je dan via de mail. Een andere optie is om de brochures te recyclen bij het oud papier.

Naast brochures kun je natuurlijk ook inspiratie opdoen via magazines of het internet. Door een moodboard te maken van verschillende sfeerbeelden, kun je een selectie maken van de haarden die het beste in jouw interieur passen. In plaats van een brochure kun je dan gericht offertes opvragen en deze met elkaar vergelijken.

Bespaar kosten op onderhoud van je haard

Het onderhoud van een haard brengt de nodige kosten met zich mee. Onderhoudsmonteurs laten vaak flyers bestellen en doen deze vervolgens door brievenbussen in de omgeving. Dit is voor jou gemakkelijk omdat je niet meer op zoek hoeft te gaan naar een schoorsteenveger of monteur. Daarnaast is het handig omdat je een herinnering krijgt voor de jaarlijkse check.

Een bedrijf in jouw omgeving is echter niet altijd de voordeligste optie. Als je kosten wilt besparen is het daarom een goed idee om ook informatie op te vragen bij diverse bedrijven voor het onderhoud van je haard.

Wij wensen je veel succes en plezier in de zoektocht naar jouw droom haard!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen