pinterest
Tips voor de verhuizing van een haard

Tips voor de verhuizing van een haard

Afbeelding

Verhuizen kan een van de meest stressvolle dingen in het leven zijn. Mensen hebben ervaring bij het kopen en verhuizen van banken, eettafels en vloerkleden, omdat iedereen deze spullen thuis heeft. U kunt ze eenvoudig meenemen naar uw nieuwe huis, u kunt ze naar een opslagplaats brengen of ze verkopen op marktplaats. Maar hoe zit het met je haard? Een verhuisbedrijf uit Rotterdam heeft voor ons een aantal tips!

Verhuizen en je open haard

Een haard voegt veel sfeer toe aan je nieuwe woning. Wanneer iemand voor het eerst bij je op bezoek komt dan is vaak het eerste wat opvalt, de haard. Daarom is het van belang dat er aandacht aan wordt besteed. Wanneer u voor het eerst een haard koopt, is het verstandig om na te gaan hoe lang u van plan bent te gaan wonen in uw huis, waarvoor u de open haard koopt. Als u huurt, is de kans groot dat u binnen een paar jaar, na aanschaf van uw nieuwe haard, gaat verhuizen. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe haard, is het belangrijk om na te gaan of deze kan worden meegenomen wanneer u gaat verhuizen. Lees hieronder meer over je haard verhuizen.

Verhuistips voor je open haard

Als je een nieuwe woning gaat betrekken, ben je misschien aan het overwegen om je bestaande open haard mee te verhuizen of een nieuwe aan te schaffen. In elk geval volgen hier onze beste tips voor het kopen van haarden om een ​​deel van die stress te verlichten bij een verhuizing.

Huurhuis

Als u huurt, kan het een idee zijn om contact op te nemen met uw huisbaas om toestemming te vragen voor de installatie van de nieuwe open haard, met name gashaarden die een kleine aanpassing aan uw huis eisen,

Elektrische haarden

In tegenstelling tot bepaalde haarden die permanent met een cementmengsel op hun plaats moeten worden bevestigd, worden elektrische haarden gewoonlijk met een paar schroeven op hun plaats vastgezet. Maak eenvoudig de schroeven los en de haard zal zonder gevaar voor beschadiging van uw muur loskomen. Op deze manier hoeft u uw dure aankoop voor de huisbaas of nieuwe bewoners niet te laten.

Gasgestookte haarden

Het verwijderen van een oude gasgestookte haard die op zijn plaats is bevestigd, kan een vervelend karweitje worden. Er kan geen garantie worden gegeven dat de open haard intact zal blijven wanneer deze voorzichtig van de muur wordt weggehaald. Gasgestookte apparaten worden meestal op een onbrandbaar achterpaneel en een haard gemonteerd. Dit graniet of marmer wordt meestal op zijn plaats bevestigd met een verhard zand en cementmengsel dat moeilijk weg te breken is zonder schade aan te richten.

Natuurlijk kunt u voor meer informatie contact opnemen met een verhuisbedrijf uit uw regio, zij zullen u zo goed mogelijk adviseren.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen