pinterest
Je huis een nieuwe look geven

Je huis een nieuwe look geven

Wat veel mensen hebben na een paar jaar in hun huis, is dat het interieur ze gaat vervelen. Dit is natuurlijk helemaal niet de bedoeling. Je wilt je altijd fijn en comfortabel voelen in huis. Daarom richt je je huis ook in naar je eigen maak. Als je smaak vaak verandert is dit natuurlijk wel een probleem. Maar dit kan makkelijk verholpen worden. In dit artikel bespreken we een aantal tips om ervoor te zorgen dat je je interieur nooit beu wordt. 

Meubels

Een belangrijk onderdeel in elk huis zijn de meubelen. Hier maak je namelijk vaak gebruik van. Een huis zonder meubels is een huis waar niet in geleefd wordt. Dit betekent niet dat meubels statisch horen te zijn in een huishouden. Riverdale stoelen zijn bijvoorbeeld heel divers. Gebruik ze voor een zithoek of aan de eettafel. Laat je bank niet het gehele jaar op dezelfde plek staan. Zorg ervoor dat je meubels in huis neemt die je van plek kan wisselen. Zo zal je minder snel verveeld raken met je interieur.

Open haard

Nu de gasprijzen steeds meer stijgen is het een goed idee om te investeren in een open haard. Hiermee fleur je niet alleen je huis op, je kan er ook voor zorgen dat je bespaart op de kosten van fossiele gassen. Zo houd je je huis lekker warm en creëer je een ultieme sfeer in huis. Een open haard is al jarenlang een goede smaakmaker in huis, in zowel grote herenhuizen aan de grachten van Amsterdam als in boerderijen op het platteland. Dit komt doordat de vlammen in een open haard enorm fascinerend zijn en een mooie gouden gloed geven door het gehele huis. Een open haard kan je laten aanleggen door een monteur.

Decoratie

Een ander voordeel van een open haard is dat je accessoires kan gebruiken rondom de open haard. Veel openhaarden hebben een schouw waar aan de bovenkant waar je mooie Riverdale decoratie neer kan zetten. Accessoires zoals deze kunnen bestaan uit kaarsen, gedroogde bloemen of juist beeldjes. Natuurlijk kan je ook de rest van je huis decoreren. Denk bijvoorbeeld aan het decoreren van de salontafel, de eettafel of het TV meubel. Of decoreer je huis in thema’s. Het is bijvoorbeeld al snel Halloween en hiervoor kan je enorm veel decoratie ideeën gebruiken!

Meer tips nodig voor een fijn huis? Kijk dan eens naar de andere artikelen.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen