pinterest
Gezellig rond de tuinhaard in je nieuwe loungeset

Gezellig rond de tuinhaard in je nieuwe loungeset

Het is er de tijd weer voor. Je leeft meer buiten dan binnen. Buiten koken, buiten eten, buiten chillen en buiten genieten! Daarvoor heb je natuurlijk wel een goede plek nodig. Nu heeft niet iedereen de luxe van een riante tuin, maar dat wil niet zeggen dat je niet ook op een balkon of dakterras kunt genieten van het mooie weer. Je moet er dan wel even voor zorgen dat je een fijne plek hebt om te zitten.

Hoe zit jij het liefst buiten?

Gezellig tafelen?

Zit jij het liefst met je familie en vrienden aan een lange tafel op comfortabele stoelen eindeloze avonden gezellig te tafelen? Dan heb je een goede tuinset nodig. Een die niet te groot is en niet te klein, waar je comfortabel op en aan kunt zitten en die je ook kunt gebruiken om bordspellen op te spelen. Natuurlijk mogen fijne kussens niet ontbreken en dan ook nog het liefst in een kleur die past bij de rest van je tuin of het interieur van je overkapping. Je kunt er ook de aankleding van de tafel op aanpassen en er zo een heel stylish geheel van maken. Dat wordt genieten tijdens de volgende barbecue!

Heerlijk chillen?

Wil je lekker met een boek op schoot of een fijne podcast op je oren buiten chillen? Lekker bijkletsen met een vriendin onder het genot van een kopje thee of een wijntje? Dan kun je natuurlijk niet zonder loungeset. Op een loungeset kun je lekker onderuit gezakt zitten/hangen en zelfs languit liggen als je dat zou willen. Een loungeset style je met mooie kussens en losse kussentjes, een leuk kleedje op de bijbehorende tafel en ook een tuinkleed mag niet ontbreken. Dat is wel zo fijn aan je voeten!

Wat als het kouder wordt?

De avonden kunnen best nog een beetje fris zijn. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om fijne fleecedekentjes bij de hand te houden, maar is een tuinhaard niet een veel beter idee? Zo’n tuinhaard zorgt én voor warmte én voor sfeer. Dat worden lange, gezellige avonden, dat kan niet anders. Er zijn tuinhaarden op gas, daar heb je verder geen werk van, of op hout. Dan moet je af en toe “poken” en er nieuwe blokken op leggen. Maar dat heeft ook weer z’n charme.

Waar kun je terecht voor alles voor de tuin?

Alles wat je maar nodig denkt te hebben voor je tuin, balkon of dakterras vind je bij Tuinmeubelland Dronten. Van een loungeset tot een tuinhaard, van verlichting tot accessoires om je buiten mooi aan te kleden. Je vindt het bij Tuinmeubelland!

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen