pinterest
De opkomst van de keukenhaard: waarom steeds meer mensen ervoor kiezen

De opkomst van de keukenhaard: waarom steeds meer mensen ervoor kiezen

Misschien is het je al wat vaker opgevallen. Maar in steeds meer nieuwe en moderne keukens is een keukenhaard terug te zien in de buurt van een keukenkast. Dat is ook niet zo gek, want het integreren van een haard in een keukenontwerp heeft verschillende voordelen. Is je interesse gewekt? We hebben een paar grote voordelen in dit blog voor je op een rijtje gezet. Wie weet kies jij ook binnenkort voor een fraaie en elegante keukenhaard bij jou in huis. 

De keuken is met de keukenhaard het hart van de woning 

Een keuken is vandaag de dag veel meer als enkel een plek waar wordt gekookt geworden. Wellicht borrel je er ieder weekend met vrienden. Er komt regelmatig familie over de vloer voor een etentje. Of je puzzelt en knutselt er maar al te graag met de kinderen. In alle gevallen spendeer je aardig wat tijd in de keuken en is het ook helemaal niet zo gek dat je de ruimte sfeervol en gezellig aan wilt kleden. Een keukenhaard kan daar een erg grote bijdrage aan leveren. 

Je zorgt voor zowel veel sfeer als voor veel warmte tijdens de koudere dagen van het jaar 

Zie je het al voor je? Je maakt de leukste herinneringen met dierbare mensen in huis onder het genot van een knisperend vuurtje. Naast dat een keukenhaard voor de nodige sfeer zorgt, geniet je ook nog eens van een erg fijne warmtebron. Het beste van alles? Een haard wordt vandaag de dag geleverd met een mooie koker van glas. Hierdoor weet je zeker dat niemand zich kan verwonden door het vuur. En dat is wel zo fijn om te weten, toch? 

Een keukenhaard is erg makkelijk te integreren in een ontwerp van de keuken 

Kun je eigenlijk niet wachten om een vuurtje te stoken en te genieten van de warmte en gezelligheid van een eigen keukenhaard? Om er zeker van te zijn dat je enkel het beste van het beste in huis haalt op het gebied van het ontwerp, is het een erg goed idee om een keukenhaard te kopen bij een keukenzaak. Hier ontvang je meteen advies op maat over hoe je de keukenhaard perfect kunt integreren in een nieuw keukenontwerp, bijvoorbeeld met een van de keukens van Keukenconcurrent. En ben je reuze tevreden met de huidige indeling en stijl van de keuken? Dan wordt er natuurlijk graag met je meegedacht hoe je een keukenhaard makkelijk toe kunt voegen aan jouw keuken. 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen