Beleef 'Toen was geluk heel gewoon' in de keuken

Nu we massaal thuis werken en het buitenleven zeer beperkt is, wordt er naast het schoonmaken en opknappen van huis en tuin, ook een hele andere smaakvolle trend gespot. We nemen de tijd om samen de heerlijkste gerechten, met en voor elkaar te bereiden. De keuken was al het hart van onze huizen, nu klopt het harder dan ooit.

aga-total-control-fornuis-met-inductiekookplaat

Aga

We zien de ene na de andere BN-er hun lievelingsgerechten in een video delen op social media. De lekkerste taarten en andere zoete lekkernijen worden gebakken. Onze huizen gevuld met heerlijke geuren, die je doen verlangen naar het gezamenlijke koffie- of theemoment en diner.

esse-cooker-gas-ironheart 

Esse

We verlangen naar vroeger, met de gemakken van nu. Dankzij de moderne fornuizen, creëer je ook optisch deze nostalgische sfeer. De fornuizen zijn er in diverse uitvoeringen. Van houtgestookte fornuizen, werkend op gas tot volledige elektrische apparaten, alles passend bij iedere woonsituatie en -stijl.

falcon fornuis

Falcon

Deze eyecatchers geven de keuken niet alleen een exclusieve uitstraling, ze zijn van allerlei gemakken voorzien. Koken op gas of inductie, bakken in verschillende soorten ovens en zelfs gerechten opwarmen of bereiden in een combimagnetron is mogelijk. Even een snel gerecht klaar maken of de tijd nemen voor slowcooking.

inductiefornuis-steel-all-black-ovens

Steel

In de moderne keukendesigns zien we de strakke, vaak in RVS uitgevoerde, modellen terug. In de landelijke en klassieke keuken wordt er meer kleur gekozen. In de ene keuken wordt het fornuis geïntegreerd in de kastenwand, in de andere staat het fornuis apart opgesteld tegen de wand. Ook in de tuin zien we de mooiste buitenkeukens, voor zien van fornuis en BBQ terug.

Samen koken, eten, genieten wordt in deze crisis nog meer gewaardeerd. Vergeet niet de eenzame buurman of -vrouw te verwennen met een lekker stuk zelfgebakken taart, cake of koekjes. Zo haal je nog meer voldoening uit het fornuis.

Samen staan we sterk! Blijf gezond!


Intresessante blog artikelen

» De woontrends van 2019
» De designklassiekers van de toekomst
» Kast rondom trap in woonkamer
» Eeuwenoude kantoor Villeroy & Boch: een kijkje achter de schermen
» Slaapkamer ruil deel 2: van tekening tot eindresultaat

Nancy van der Drift | Styling ID

Van jongs af aan was ik in de meubel-Stoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Hier heb ik niet alleen geleerd wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, maar vooral ook het zelf leren toepassen in de praktijk.

Na mijn opleiding tot interieurstylist ben ik me professioneel gaan richten op deze markt. Ik vind het ontzettend leuk om mensen te helpen van hun huis een thuis te maken. Naast mijn bedrijf Styling ID ben ik ook werkzaam als online-schrijver op de redactie van UW-woonmagazine. Door het schrijven voor de verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard bouw ik een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken in de praktijk als interieurstylist.

Deze kennis wil ik graag met jullie delen. Dat doe ik in mijn maandelijkse blog op de website van UW-woonmagazine. Ik hoop dat ik jullie hiermee kan informeren, inspireren en adviseren.

Ik wens je veel leesplezier & inspiratie toe!

 

Meer van deze auteur Bezoek de website

Meld je aan voor de nieuwsbrief


 


Betsel gratis woonmagazine Jouwstijl van Goossens