Optimaal genieten in de tuin doe je zo

Tuinmeubelen en tuinhaard terras #terras #tuin #tuinmeubelen #haard

Het hebben van een tuin is natuurlijk fantastisch en zeker in de zomer komt deze bij de meeste mensen van pas, maar het is nog mooier wanneer deze geheel naar wens is ingericht. Over het algemeen zijn er een aantal factoren waar een tuin mee staat of valt. In dit artikel zijn de meest voor de hand liggende punten kort besproken om duidelijk te maken wat er precies nodig is voor een tuin.

Comfort met een loungeset

Wanneer u echt optimaal wilt genieten van de tuin en dan voornamelijk in de zomerse periode is het aan te raden om de zoektocht te beginnen naar passende loungesets. Natuurlijk moet deze passen in de algehele stijl van de tuin, maar ook comfortabel zitten. Het is aan te raden om eens een kijkje te nemen in de showroom van een specialist en het niet zomaar op internet te bestellen.

Bent u van plan om een nieuwe loungeset te kopen en nog op zoek naar een specialist? Fonteyn is gespecialiseerd in loungesets en heeft een groot aanbod. Een enorme showroom met diverse sets zorgt ervoor dat het gemakkelijk wordt om een keuze te maken.

De juiste tuinhaard

Indien eenmaal het comfort geregeld is, is het zaak om ook tot in de late uurtjes te kunnen genieten van de tuin en dat kan met een buitenhaard. Bij de zoektocht naar een buitenhaard is het goed om allereerst te kijken naar de locatie van de haard. Onder een overkapping is het goed om ervoor te kiezen om een haard te nemen op gas of elektriciteit en het is dan ten zeerste af te raden om een korf te nemen.

Naast het type haard moet er ook worden gedacht aan het materiaal van de haard. De keuze voor het materiaal zal altijd staal, metaal en steen zijn. Een stenenhaard is natuurlijk qua uitstraling fantastisch, maar het kan niet even verplaatst worden. 

Uitbesteden van tuinontwerp

Indien u nog geen idee heeft van het mogelijke ontwerp van de tuin of de mogelijkheden die er zijn bij uw tuin is het aan te raden om een tuinontwerper/hovenier in te schakelen. Zij weten precies wat de laatste trends en ontwikkeling zijn. Zorg er wel voor dat er een aantal partijen met elkaar worden vergeleken, zodat de partij waar u het beste gevoel bij heeft in de arm wordt genomen.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief