Investeren in een bron van gezelligheid

Investeren in een haard in huis #haard #geldlenen #wonen

Knisperend hout, je favoriete luie stoel en een avondje vrij. Dat is waar jij van droomt. Rust en gezelligheid. Weer opladen, even weg uit de drukte, lekker thuis. Dat hebben we allemaal nodig om de volgende dag weer mee te draaien in alle drukte. 

Gezelligheid, de bron van energie 

Waarom zou je veel geld investeren in dure meditaties en yogalessen om te ontspannen terwijl je thuis gewoon gratis bij je eigen haard kan ontspannen? Het lijkt soms wel alsof mensen thuis niet meer kunnen ontspannen en hun ontspanning steeds meer buiten de deur moeten zoeken. Zou het ook niet een beetje komen doordat de haard nu vaak plaats maakt voor het licht van de tv, tablet en telefoon? Juist voor een haard kun je ontspannen. Even je gedachten laten gaan terwijl je tuurt in de vlammen die nooit stil staan. Heerlijk wegdromen, even weg uit de drukte. Een oase van rust. Eigen huis en haard is goud waard! Ja, denk je nu vast, het kost ook goud geld die haard. Mijn baan legt me geen windeieren. Gelukkig zijn daar tegenwoordig diverse opties voor. Bijvoorbeeld geld lenen. 

Hoeveel kan ik lenen?

Vaak wakkert geld het vuurtje van twijfel aan. Maar wat nou als je het bedrag kan lenen? Maar hoeveel kan ik lenen? Zoek het eens op het internet op. Met een paar klikken heb je een bedrag op je scherm staan. Laat elke maand de afhaalchinees voor wat hij is en investeer in je toekomst, jouw thuis! Misschien zelfs ook het thuis van je gezin. Creëer een warme gezellige plaats waar je kinderen later nog met veel plezier aan terug denken. En zeggen: ''Pa, ma, ik wou dat ik nog eens een avondje lekker voor de haard kon liggen, dat mis ik zo.'' Laat jouw haard een plaats zijn waar je kinderen voor terugkomen. Een gezellige sinterklaas of kerstavond bij pa en ma voor de haard. Een haard is tijdloos en gaat lang mee. Is het die lening dan niet waard?

Een verzamelplaats voor het gezin

Bij het woord haard krijg je al snel zo'n gezellig plaatje voor je. Pa in zijn luie stoel met een goed boek. Kinderen spelen op een kleedje voor de haard en moeder bakt ondertussen een lekkere appeltaart in de keuken. Is dat niet die ouderwetse gezelligheid die we allemaal stiekem best een beetje missen? Het samenzijn. Kletsen met het geluid van knisperend hout op de achtergrond? Even de telefoons weg en de tv uit. Tijd voor het gezin en tijd voor jezelf! Maak een huis weer een thuis. Stel prioriteiten. Waar wil jij in investeren? Een investering voor de langere termijn? Of een investering voor kort plezier?

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief