Handige hulp bij verhuizen


Gaat u verhuizen? Maak het uzelf dan gemakkelijk! Via verhuisvriend.nl informeer je alle instanties – ook wanneer ze geen post meer versturen – en wordt de post automatisch meeverhuisd.

Met de verhuisservice verhuist niet alleen al uw post mee, ook worden snel en eenvoudig alle landelijke, regionale en lokale instanties online over uw verhuizing geïnformeerd. Een handig overzicht waarvan u ook bevestiging ontvangt zodra het is doorgegeven.

Instanties weten pas dat u verhuisd bent wanneer zij ook echt een verhuisbericht van u hebben ontvangen. Met behulp van de verhuisservice kunt u eenvoudig en overzichtelijk verhuisberichten maken. Zet alle adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen ruim voor de verhuisdatum klaar. Dan regelt verhuisvriend.nl de adreswijzigingen zodat iedereen op tijd op de hoogte is van uw nieuwe adres. In de tussentijd kunt u inpakken, verhuizen en inrichten.

Met deze verhuisservice bespaart u echt tijd en geld. Alle adreswijzigingen zijn op 1 plek geregeld en privacy is gegarandeerd.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief