Een haard past perfect in jouw industriële inrichting

Hou je van de industriële sfeer, dan ga je voor een stoer interieur. Je kiest voor robuuste lampen en industriële kasten. Voor onafgewerkte muren, bijvoorbeeld, en een betonnen vloer. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Maar een hoek om even lekker weg te kruipen is ook een prima optie in een industriële inrichting. En dan komt de haard om de hoek kijken. Want een robuuste haard past perfect in dit industriële interieur. Kies voor een haard die qua kleur en grootte overeenkomt met de rest van je inrichting. Het plaatje maak je natuurlijk compleet met industriële lampen, robuuste tafels en wat dacht je van een mooie wandversiering, zoals een afbeelding van werkzaamheden in een oude fabriek (uiteraard in grijstinten)?

Industriële inrichting #industrieel #interieur

Waar staat een industriële inrichting voor?

Allereerst gewoon voor jouw smaak… want iedereen heeft immers zo zijn eigen voorkeuren. Maar in principe is een industriële inrichting gebaseerd op de fabrieksarchitectuur van de vorige twee eeuwen. Ruw, robuust, stoer, leer, metaal, beton, maar ook hout: het kan allemaal. Leidingen mogen gewoon zichtbaar blijven en verder zal het vooral sober zijn. Maar soms kan natuurlijk een totaal ander hoekje juist een prachtig effect hebben, al is dat heel persoonlijk… De hoofdkleuren zijn wit, zwart en grijs. Hoewel bruin er ook prima bij past. Hou je toch wel van wat kleur, kies dan voor wat fellere kleuren. Als muur (of ook mooi bij je haard) is gewoon baksteen erg geliefd.

Kies de juiste haard

Een romantische witte haard staat uiteraard prachtig, maar zal waarschijnlijk minder mooi tot zijn recht komen in jouw industriële kamer. Kies dan ook voor iets heel anders. Wat dacht je van een zwarte, ronde haard in het midden van de kamer? Is je ruimte groot genoeg, schep je een heel mooi beeld. Daarmee wordt de haard meteen dé blikvanger van de kamer. Maar een stoere houtkachel heeft natuurlijk ook zeker zijn charmes. Door te spelen met de kleuren en de grootte kom je al een heel eind. Wat ook mooi past bij een industriële inrichting zijn onafgewerkte materialen. Dit kan je toepassen op de haard, maar vanzelfsprekend ook op houten of industriële kasten.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief