De drie beste plafondventilatoren met elkaar vergeleken

Met de steeds warmer worden de zomers is het belangrijk om voldoende koeling te verzorgen. Bovendien is bekend dat ventilatie en luchtverplaatsing helpen bij het gezond houden van het leefklimaat in huis. In dat opzicht is het dan dus ook goed om met een plafondventilator te werken in huis. De vraag is dan wat de beste is. Dit gaat verder dan alleen kiezen tussen een plafondventilator met lamp of zonder. Het gaat echt om de kwaliteit van de geleverde modellen. De volgende informatie helpt jou een goede keuze te maken.

Bestron DT48C

Een plafondventilator die altijd goed scoort is de Bestron DT48C. Wat is er dan zo goed aan dit model? In de eerste plaats is deze gemaakt van materialen van hoogwaardige kwaliteit. Daardoor gaat deze dus ook lang mee. Dat is alvast een belangrijk punt. Het is bovendien één van de grotere modellen in het segment. Dat kan dus heel geschikt zijn voor de grotere ruimtes zoals de woonkamer. Dit is ook een reden waarom juist deze ventilator altijd hoog op de verschillende lijstjes prijkt. Dit kan immers voor flink betere luchtcirculatie in de ruimte zorgen en dit is het doel.

QAZQA Cool 52

De naam is misschien een tongbreker, maar de kwaliteit is van de hoogste soort. Dit komt vooral ook omdat niet alleen de verkoeling en de circulatie sterk zijn, maar ook de lamp van hoge kwaliteit is. Dit is belangrijk omdat de ventilator vaak juist ook de plek van de lamp inneemt. Dit onderdeel van het geheel mag daarom dus ook niet het ondergeschoven kindje worden. Met het model van QAZQA ben je er in ieder geval zeker van dat het lekker fris blijft, maar ook dat je voldoende licht hebt in een donkere ruimte in huis.

Beacon Moonah

Niet alleen spelen de praktische kwaliteiten een grote rol in je keuze. Goede verlichtingen en goede luchtcirculatie zijn belangrijk, maar niet alles. Het is ook essentieel dat het geheel er gewoon goed uit blijft zien. Dit is de reden waarom de Beacon Moonah zich kan meten met de bestverkopende modellen. Deze fabrikant is niet vergeten om ook het design in het oog te houden. Op die manier is het veel fijner om de ventilator op te hangen. Het wordt dan geen element dat afleidt of er lelijk uitziet. Het past er mooi bij en biedt jou nog oplossingen ook.

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief