Buiten een mooie zithoek creëren om de haard? Dat doe je zo!

De tuin is bij uitstek een plek om gezellig in te richten zodat je in de lente, de zomer en op mooie nazomerdagen lekker kunt genieten en relaxen. Een mooie zithoek met een comfortabele haard is hiervoor onmisbaar. Mocht het in de late avonduurtjes fris worden of in de vroege herfst koud zijn, dan kun je met een goede haard toch nog volop genieten van je mooie tuin en het gezelschap dat samen met jou van de rust in je tuin geniet! Maar hoe kun je slim een relaxte zithoek in de tuin maken? Gebruik onderstaande tips en je zult zien dat een relaxte zithoek creëren makkelijker is dan je denkt!

Buiten een mooie zithoek creëren om de haard. Tips #zithoek #loungehoek #haard #buitenhaard

Koop een stijlvolle loungeset voor je tuinterras

Voor het maken van een ontspannen zithoek in de tuin heb je natuurlijk allereerst een comfortabele tuin loungeset nodig. Let bij het uitzoeken van een geschikte loungeset goed op het aantal zitplaatsen dat je nodig hebt. Verder is het slim om te kiezen voor een tuin set met waterafstotende kussens. Laat je per ongeluk de kussens een keer buiten liggen, dan zit je niet opgescheept met een kletsnatte bekleding! 

Zorg voor een comfortabele terrashaard of heater

Bij een leuke loungeset voor in de tuin hoort natuurlijk ook een goed werkende terrashaard. Dat kan een vuurkorf zijn, maar een elektrische heater met afstandsbediening of een leuke pellet kachel voor buiten is natuurlijk net even iets comfortabeler. Op koude (na)zomerdagen kun je met een terrasverwarming de hele avond, tot in de late uurtjes, in de tuin zitten. Lekker toch? 

Goed idee: een terrasoverkapping 

Wil je altijd van je tuinterras met loungeset kunnen genieten? Dan heb je naast een goede terrashaard of terrasheater ook een terrasoverkapping nodig. Dan kun je niet alleen buiten zitten als het koud is, maar heb je ook als het regent een relaxte avond op je tuinterras. Je ziet het: optimaal genieten in de tuin heb je zelf in de hand!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Meld je aan voor de nieuwsbrief